Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Beatlesquiz i Lund och Södra Sandby den 2-3 juli 2019

2 juli, 2019 - 19:00 - 20:00

Den levande Beatles-jukeboxen – alias David Myhr – här tillsammans med författaren av Beatlesquizet tillika Beatlesexperten Staffan Olander

Staffan Olander har blivit ombedd att leda ett Beatles-Quiz inom ramen för Lunds kommuns Sommarlund denna sommar och detta bekantgjordes i en pressrelease häromdagen.

Det blir två likartade (men inte likadana) Beatles-Quiz, ett i Lund på Amfin i Bjerredsparken tisdagen den 2 juli kl 19.00 och den andra i Staffans hemort Södra Sandby på gröningen vid Fästan onsdagen den 3 juli kl 19.00.

Staffan leder frågetävlingen och de musikaliska illustrationerna görs av den ”levande Beatles-jukeboxen” David Myhr bland annat känd för att ha spelat Beatlesalbumen live tillsammans med Grand Old Softies i Stockholm och i Göteborg. Läs mer om David på www.davidmyhr.com.

Deltagandet i aktiviteterna är kostnadsfria och det behövs heller ingen förhandsanmälan. Aktiviteterna äger rum utomhus, så vi ber nu alla Sveriges meteorologer (de flesta kommer väl från Skåne, eller?) att jobba hårt för fint sommarväder – åtminstone den 2 och 3 juli i år! Alla är hjärtligt välkomna!

Detaljer

Datum:
2 juli, 2019
Tid:
19:00 - 20:00

Arrangör

Lunds kommun