Onsdag – ännu en vilodag för The Beatles

Vi tar återigen en titt i Alf Bicknells dagbok och plockar några intressanta rader:

Paul har fortfarande problem med sitt nya hem. John och Sin (Cynthia) har börjat flytta till ett annat rum och köpt mycket utrustning. Han vill sätta upp en inspelningsstudio hemma. Faktum är att de alla gör detta för att de hela tiden har några idéer som de spelar in på sina bandspelare. Jag antar att Ricci är den enda av dem som inte jobbar hårt med det, även om han fortfarande jobbar på en låt.

Han har komponerat den i flera år, och nu sitter han i baksätet i bilen och sjunger: Don’t make me cry, don’t make me sad, don’t make me blue, ’Cause you know, darling, I love only you. En rad ur låten Don’t Pass Me By som The Beatles kom att spela in 1968.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-89.png