The Beatles får en ledig dag i Los Angeles

Under sin sista Nordamerikanska turné någonsin, hade The Beatles tre dagars vila. Den här fredagen blev deras andra lediga dag, direkt efter konserterna i Coliseum i Seattle. Under sin ledighet bodde de på Curson Terrace nr 7655 i Beverly Hills, ett privat hus som Brian Epstein hade hyrt för ändamålet. Det var samma ställe som de bodde på två dagar tidigare, Den här gången bodde de här i två dagar i väntan på konserten i Dodger Stadium i Los Angeles den 28 augusti.
George Harrison kopplar av i en av solstolar invid poolen. Foto: Arthur Unger.
Paul McCartney i vita badbyxor. Till höger i bild sitter George Harrison, Joan Baez och David Crosby från gruppen The Byrds.
I poolen finns också en gul ubåt som några fans hade skickat till beatlarna.
Här bär Paul McCartney ubåten till sitt rätta element.