The Beatles anländer tillbaka till England efter den sista liveturnén.

Efter en 12 timmar flygresa från Los Angeles till London landade så äntligen The Beatles på London Airport för att försöka få någon form av vila efter den långa och intensiva liveturnén.

Ringo Starr tar täten följd av John Lennon, Paul McCartney, George Harrison och Neil Aspinall.

 

Fyra beatlar med fyra olika uppsyner som ser i fyra olika riktningar efter landningen på ’London Airport’.

 

En något gäspig Paul McCartney tillsammans med John Lennon och Ringo Starr i bilen som tar dem från flygplanet till ankomsthallen på London Airport.

 

Nu är grabbarna framme vid ankomsthallen och kliver ur bilen för att ta emot fotografer och inte minst alla fans som kommit till flygplatsen. Paul McCartney sträcker på sig och John Lennon ser ut att må bra. Ur bilen kliver också Ringo Starr.

 

 

Paul McCartney håller på med något fuffens, George Harrison står rak som en fura, John Lennon och Ringo Starr verkar ha hittat något annat att titta på.

 

 

Paul  McCartney, George Harrison, John Lennon och Ringo Starr ställer upp för ytterligare fotografier. I bakgrunden ser vi några av de 250 fansen som kommit att möta sina idoler och flera av deras hälsningar: ’So glad you’re home John’, ’Sexy John’, ’Our Beatles are home’.

 

En kort nyhetsfilm på 1 minut och 24 sekunder när The Beatles landar på London Airport.

Paul McCartney – med en liten början till mustasch – sitter i bilen som tar grabbarna hem från London Airport.