The Beatles satsar 100 procent på att vila upp sig efter äventyret i Nordamerika

Efter cirka två och en halv vecka turnerande i USA och Kanada var det verkligen på sin plats att John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr och George Harrison gjorde denna torsdag till en av flera kommande vilodagar. Brian Epstein stannade kvar några fler dagar i USA,

Dagen innan, den 31 augusti, kunde man läsa nedanstående artikel i Birmingham Evening Mail and Despatch. Här framgår det tydligt att grabbarna i The Beatles är sömninga och behöver vila. Och det kommer vi att upptäcka ganska lätt, eftersom det mesta som kommer att hända under resten av september detta år handlar om John Lennon och hans deltagande i filminspelning av Richard LesterHow I Won The War.

Artikel från Birmingham Evening Mail and Despatch den 31 augusti 1966.

 

Det man också kan nämna är att The Beatles singel Yellow Submarine/Eleanor Rigby låg kvar på förstaplatsen på den engelska singellistan för tredje veckan i rad med start denna torsdag..