Paul McCartney och Ringo Starr deltar i Melody Maker Magazine Awards.

Post Office Tower i London

Prisceremonin ägde rum i restaurangen i Post Office Tower i London. De som tog emot Melody Maker-priserna var inga mindre än Paul McCartney, Dusty Springfield, Tom Jones och Ringo Starr.

Här ser vi de fyra pristagarna med sina ’Melody Maker’-priser: Paul McCartney, Dusty Springfield, Tom Jones och Ringo Starr.

 

Jodå, här har alla fyra prismottagarna enats om att se glada ut: Paul McCartney, Dusty Springfield, Tom Jones och Ringo Starr.

 

Här två glada beatlar med priset till The Beatles för att gruppen hade röstats fram som en av pristagarna till ’Melody Maker Pop Poll’-pris.

 

Paul McCartney och Ringo Starr tillsammans med den i mitten stående amerikanske sångaren Johnny Mathis.

 

Här visar Ringo Starr upp sina ringar inför såväl fotografen som en överförtjust dam till höger, som tycks säga ’ring mig’ . . . 


John Lennon fortsätter med filminspelningen av ’How I Won The War’

John Lennon i full krigsmundering under tisdagens filminspelningar.

 

John Lennon och Neil Aspinall under en paus i filminspelningarna.

 

Neil Aspinall var den som förbarmade sig när det var dags för John Lennon att åka iväg för att spela in filmen How I Won The War. För att inte John skulle känna sig alltför ensam, följde Neil med John och var tillsammans med honom under filminspelningsdagarna.

 

Här en scen där John Lennon ligger i en skyttegrav under filminspelningen.

 

John Lennon – en nöjd och  färgglad soldat. Foto: Douglas Kirkland.

 

Den här tisdagen skrev Paul McCartney, Ringo Starr och George Harrison ett tackbrev till Victor Davis för att han var tillsammans med beatlarna under den senaste Amerikaturnén. De tre beatlarna har undertecknat brevet med ett litet P.S. som säger varför John inte kunde skriva under brevet. Han håller på att låta sitt hår växa i Västtyskland.