John Lennon börja filminspelningen av ’How I Won The War’ i Spanien

Här är en del av filmgänget i Spanien. I främre raden, nummer tre från vänster – John Lennon. Stående längst till höger Michael Crawford, huvudrollsinnehavaren.

Filminspelningen i Spanien inleddes denna måndag. Och det var under den här tiden i Almeira som John Lennon skrev låten Strawberry Fields Forever.
John Lennon:
We were in Almería, and it took me six weeks to write the song. I was writing it all the time I was making the film. And as anybody knows about film work, there’s a lot of hanging around.
Det verkar som om skådespelarna spexade till det en hel del under inspelningen av ’How I Won The War’. Trea från vänster John Lennon.
En däckad John Lennon i en paus under filminspelningarna i Spanien.
John Lennon passar på att kosta på sig ett leende när han sitter i ett militärfordon med krigsutrustning.
Filminspelningarna i Spanien fortsatte till söndagen den 6 november 1966. Dagen efter återvände Lennon till London med flyg från Madrid.

George och Pattie Harrison håller en presskonferens i Indien

 

Pattie och George Harrison under presskonferensen på ’Taj Mahal Hotel’ i Bombay tillsammans med några potentater från hotellet.

 

George och Patties Harrisons alias Mr. och Mrs. Sam Wells hade avslöjats, så paret kände sig tvingade att hålla en presskonferens i Taj Mahal Hotel Under presskonferensen berättade de att de hade kommit till Indien för att studera Yoga och sitarspel och samtidigt ha det lugnt och skönt.