George Harrison med sin fru Pattie gästade Keith Richards egendom ’Redlands’

Mick Jagger bjöd denna lördag in George och Pattie Harrison att tillbringa helgen i Redlands. Redlands, som ligger nära West Wittering i Sussex, är egendom som köptes av Keith Richards 1966 för 20 000 pund. Huset på egendomen var en stor stuga med halmtak, varav en del går tillbaka till 1200-talet och det ryktas att det en gång har besökts av Anne Boleyn, andra hustrun till Henrik VIII av England.

Mick Jagger och Keith Richards utanför huvudbyggnaden på Redlands.

 

Förutom paret Harrison hade man också bjudit in fotografen Michael Cooper, galleristen Robert Fraser och antikvitetshandlaren Christopher Gibbs. Mick Jagger och Marianne Faithful anlände till stället i sin vita Mini Cooper tillsammans med Keith Richards i en Bentley för en fest. En stor samling människor anlände omkring kl. 23.00. Bland dessa fanns även Tony Bramwell, The Beatles road manager, som anlände strax före George och Pattie Harrison. Paret Harrison åkte hem vid tretiden på morgonen dagen efter.