En vilodag för The Beatles men Paul går på nattklubb

 

 

 

Denna lördag passade Paul McCartney på att gå på nattklubben Danny La Rue’s på Hanover Square nr 17 i London för att se The Danny La Rue Show. Han gick tillsammans med sin revisor Bryce Hammer.

Klubben öppnades 1964 av komikern och artisten Danny La Rue.

Danny La Rue:
Jag ville att det skulle vara ren glamour, men jag ville också att det skulle vara en familjeklubb, så vi hade inga servitriser. Klubben blev oerhört populär tack vare sina satiriska revyer. Vi har gjort stor satir i flera år. Klubben lockade ett stort antal kändisar, inklusive medlemmar av kungafamiljen, och hade på toppen av sin framgång över 13 000 medlemmar. Kändisgäster var Beatles, Warren Beatty, Shirley Bassey, Noël Coward, Zsa Zsa Gabor, Elizabeth Taylor, kung Hussein av Jordanien, Judy Garland, Lord Snowdon och prinsessan Margaret. 

Paul McCartney stod för notan den här kvällen, vilken gick på 6 pund
och 6 pence. Entrén gick på 4 pund och vinet på 2 pund och 6 pence.