Editiering och mixning av ’You Know My Name (Look Up The Number)’

De fem åtskilda delarna av låten You Know My Name (Look Up The Number) editerades tillsammans under den här sessionen. Detta gjordes i en enda tagning. Den slutliga editeringen fick nummer 30 och innehöll tagning nr nio av den första delen, tagning nummer tolv av del två, tagning nummer fyra av del tre, tagning nummer sex av del fyra och slutligen tagning nummer ett av del fem. Alla delarna utom del ett hade spelats in under gårdagens studiosession.

Mot slutet av denna session gjorde man en grov mixning av helheten förr att kunna framställa acetatskivor som referensmaterial. Mixningen kopierades över till ett av spåren på fyrspårsbandspelaren och var därmed förberedd för diverse överdubbade vokala inslag. Den slutliga editeringen blev hela 6 minuter och 8 sekunder lång. Den innehöll dock inga vokalinslag. Dessa lades till först den 30 april 1969!

John Lennon och Paul McCartney visste att de skulle behöva lägga till sin sång vid en framtida session, men eftersom de visste att de måste förbereda sig för att spela in den nyskrivna låten All You Need Is Love senast den 25 juni 1967 var det den mest brådskande frågan just nu, varför de fick vänta med att jobba vidare med You Know My Name (Look Up The Number).