Beatle Day 2017

Beatle Day 2017

Välkomna till Beatle Day 27-28 oktober 2017

Valand blir gemensam samlingsplats för hela Beatle Day 2017

Inför årets B.D. har vi valt att samla alla arrangemang på samma ställe vilket förbättrar logistiken och genomförandet av Beatle Day 2017.

Förfesten och Beatlesmarknaden på Valands Nattklubb

Årets förfest på fredag kväll kommer att bli starkare än någonsin med en riktig scen så vi kan genomföra bättre liveakter. Fredagskvällen kommer i år bli ett riktigt startskott för hela eventet.

Lördagens dagsaktiviteter mellan kl. 12-16 med Öppet hus och Beatlesmarknad blir även den i Nattklubbens lokaler. Precis som vårt första år då det var mycket folk med härlig stämning. Vi får nu även en riktig scen under dagen vilket garanterar bra uppträdanden. Vi kommer att erbjuda våra gäster underhållning, försäljning av Beatles och nostalgiprylar, utställningar m.m. Dagsaktiviteterna under lördagen är helt gratis och öppet för allmänheten.

Kvällskonserterna under lördag kväll blir på Valands Festvåningar

Konserterna under Lördag kväll kommer att arrangeras i Valands Festvåningar med en stor scen samt en liten pausscen som var mycket uppskattad förra året.

Det kommer finnas flera sittplatser runt om i lokalen i år jämfört med förra året. Dock inga stolar framför scen där man istället kommer ha större möjlighet att stå och rocka loss.

Alla entrébiljetter kommer därför att ha samma pris. Det kommer även att finnas bra möjligheter för sittplatser utanför lokalerna så att man kan vila benen mellan akterna.


Ledningsgruppen för Beatle Day:
Peter Hardenberg, Torbjörn ”Tabbe” Jackson, Lena Gasslander, Lena Wignäs, Junette Wilhelmsson & Willy Wilhelmsson.

Arrangör: Rock Event i samarbete med The Beatles Information Center 
Samarbetspartners: First Hotel G, Radio 88, Valands Festvåningar, MINI