Hej Prenumeranter.

Här kommer årets första nyhetsbrev ifrån The Beatles Information Center.
Våren är på väg, vilket är skönt, men dessvärre måste vi fortsätta vara försiktiga i dessa Corona-tider. Därför tvingas vi tyvärr ställa in vårens inplanerade årsmöte och tillhörande Beatles-pub. Läs mer om detta här nedan.

INSTÄLLT ÅRSMÖTE + BEATLESPUB!

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE + BEATLESPUB LÖRDAGEN DEN 18 APRIL 2020 - INSTÄLLT!!

Southside Pub på Hornsgatan i Stockholm

Med anledning av myndigheternas nya direktiv som börjar gälla från och med i morgon söndag (29/3 2020) - om att man inte får samlas mer än 50 personer samtidigt, har BIC:s styrelse beslutat att ställa in vårens Beatlespub kombinerat med årsmöte. Förutom samling med max 50 personer, gäller att det ska vara ett tillräckligt stort avstånd mellan restauranggästerna, vilket inte är möjligt att hålla i våra vanliga lokaler på Southside Cavern.

Nedanstående text får tillsvidare stå kvar och gälla i avvaktan på att Coronaviruset gör det möjligt för oss att hålla ett årsmöte + Beatlespub så snart Coronaviruset har bedarrat och landat på en säker nivå.

Eftersom ingen idag vet hur länge vi måste vara i karantän m.m., återkommer vi med nya friska tag så snart situationen ändrats i tillräckligt positiv riktning!

Nedanstående text är inte tillämpbar förrän Coronasituationen gör det möjligt för oss att träffas.

Lördagen den XXXX 2020 håller The Beatles Information Center årsmöte plus Beatlespub.

Tid: Årsmötet börjar kl. 18.00. Till årsmötet är det fri entré för alla som är medlemmar i föreningen. Efter årsmötet vidtar Beatlespuben som inleds med middag cirka kl. 19.00.

Plats: I lokalen Southside Cavern 1 trappa ner på Southside Pub på Hornsgatan 104 (hörnet Hornsgatan/Ringvägen) på Södermalm i Stockholm. T-bana: Zinkensdamm, cirka 1 minut från målet! Från T-centralen tar man antingen linje 13 (söderut) mot Norsborg eller linje 14 (söderut) mot Fruängen. Restid cirka 6 minuter. Se kartbild längst ner på sidan.

OBS – ANMÄLAN om deltagande på årsmötet måste vara styrelsen tillhanda SENAST måndagen den XX YY.

Anmälan görs via e-postadressen: info@beatlesnytt.se

Dagordning 

 1. Årsmötets öppnande
 2. Frågan om mötet har utlysts på rätt sätt
 3. Val av ordförande och sekreterare vid mötet
 4. Val av protokolljusterare och rösträknare
 5. Förslag som har väckts av styrelsen eller inlämnats till styrelsen av röstberättigad medlem minst en vecka före mötet
 6. Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2019
 7. Ekonomisk verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2019
 8. Revisorns berättelse för året 2019
 9. Frågan om styrelsens ansvarsfrihet för den tid revisionen avser
 10. Fastställande av medlemsavgift för det kommande verksamhetsåret 2021
 11. Behandling av förslag och motioner
 12. Val av föreningens ordförande för en tid av 1 år
 13. Val av sekreterare för en tid av 2 år
 14. Val av övriga ledamöter i styrelsen för en tid av 1 år
 15. Val av revisor för en tid av 1 år
 16. Val av valberedning – minst två medlemmar – för en tid av 1 år, varav en utses som sammankallande
 17. Övriga frågor
 18. Mötets avslutande

********************************************************************************************************** Efter årsmötet - cirka kl. 19.00 vidtar Beatlespuben som inleds med middag för de som har beställt mat enligt nedan.
För deltagande på Beatlespuben anmäler man sig via e-postadressen: info@beatlesnytt.se och betalar en av följande sju entrévarianter:

Alternativ 1 – Entré – 50 kr
Alternativ 2Toast Skagen (inkl. entré) – 180 kr
Alternativ 3Liten tomat- och mozzarellasallad (inkl. entré) – 125 kr
Alternativ 4Cheddarburgare - inlagd lök, tomat, pickles och majonnäs på ett briochebröd, samt pommes frites (inkl. entré) – 240 kr
Alternativ 5BBQ Oumph-burgare i Texasstil– sojabönsburgare på briochebröd toppad med cheddarost och avocadomajonnäs, pommes frites och inlagd gurka – 240 kr
Alternativ 6 - Southsides schnitzel med gästabudsskinka, svensk ost, stekt potatis, lök, kapris och citronsmör (inkl. entré) - 265 kr
Alternativ 7 - Plankstek - med bearnaisesmör, gräslök, västerbotten-duchesse, sparris och bacon (inkl. entré) - 295 kr

Anmäl ditt deltagande till Beatlespuben genom att sätta in aktuellt belopp och ange aktuellt alternativ 1-7 (se ovan) senast måndagen den XX YY 2020Plusgiro 1 21 03-8 (The Beatles Information Center).

Du kan också swisha aktuellt belopp till föreningens swishnummer: 123 154 20 00 (The Beatles Information Center). Glöm inte att ange namn och entréalternativ i samband med betalningen! Anmälan görs via e-postadressen: info@beatlesnytt.se.

Under Beatlespuben kommer vi bland annat att visa Beatlesfilmer, hålla Beatlesquiz med fina priser, visa Beatlesföremål till försäljning samt snacka Beatles! Läs mer om evenemanget på vår hemsida www.beatlesnytt.se. Välkomna!

Just nu är det en hel del regler att hålla sig till med anledning av Coronaviruset. Som att man ska hålla sig hemma om man är sjuk, att man ska vara extra noga med sin handhygien etc. Southside Cavern har öppet som vanligt och vi satsar på att det ska fungera när det är dags för vår Beatlespub nästa månad. Uppstår det helt nya regler som skulle innebära att vi måste ställa in (=flytta fram) vårt årsmöte med Beatlespub, återkommer vi givetvis med information om detta snarast och fortlöpande.

Alla inbetalningar som hinner göras innan detta meddelande har hunnit läggas ut, kommer givetvis att returneras nu när vi tvingas att ställa in nästa månads årsmöte + Beatlespub.

Styrelsen för
The Beatles Information Center, Est. 1973

How Much Do You Know About "THE BEATLES"? Test/Trivia/Quiz - YouTube
A QUIZ FOR BEATLES LOVERS ! !

Kvällens tema handlar om det 50-årsjubilerande albumet Let It Be!
Här nedan kan ni lyssna på några kommentarer från beatlarna om tillkomsten av albumet. så ni kommer i rätt stämning inför den kommande beatlespuben - när den nu kan bli av beroende på Covid-19-pandemin påverkar vår mötesstrategi.

https://youtu.be/4Tr3P_0xC3U

Vem kammar hem förstapriset i Beatlesquizen?

Bildresultat för beatlesquiz
Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon och George Harrison gör sig stiliga inför den 18 april 2020!

Southside Pub är belägen vid den markerade 1:an ovan.


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se