Hej Prenumeranter.

Här kommer årets första nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om att vi påminner er som ännu inte betalat in medlemsavgiften för 2024.

 

Påminnelse om medlemsavgift för 2024

Du vill väl vara med i The Beatles Information Center även under 2024, eller hur?

Det här nyhetsbrevet berör i första hand du som ännu inte betalat in medlemsavgiften för 2024. I samband med utskicket av höstnumret av Beatles Nytt i oktober 2023 (nr 190) bifogade vi som vanligt ett inbetalningskort för det kommande året, d.v.s. för 2024. På inbetalningskortet har vi angivit den 31 januari 2024 som sista betalningsdag. Och i dessa dagar får de flesta av oss antingen lön eller pension, så då kan det vara passande att betala in medlemsavgiften på 295 kronor (oförändrad sedan november 2016!). Du kan sätta in beloppet på föreningens Plusgiro 1 21 03-8 (The Beatles Information Center) eller swisha beloppet till 123 154 20 00 (The Beatles Information Center). Även om vi har haft några 50-årsfiranden under 2023 (1973-2023) (Bilmuseet i Karlskrona med tillhörande unika Beatlesutställning av Olle Klein i maj och 10:e Beatle Day Gothenburg i oktober) kommer vi även att fira vårt stora halvsekelsjubileum under 2024. Det vill vi verkligen inte att du ska missa.   För att inte tala om vårt flaggskepp Beatles Nytt som är planerat att komma ut i april och i oktober. Dessutom kommer det att bli ett 60-årsjubileum med en Beatleshyllning av året 1964. Detta sker i Stockholm den 14 augusti under ledning av Grand Old Softies!   Vi jobbar också med att sammanställa ett riktigt 50-årsjubileumsnummer, som bara kommer att vara tillgängligt för våra medlemmar. Så kom gärna in med din medlemsavgift så snart du har möjlighet. Vi ser fram emot att ha dig som medlem även under 2024!

A splendid time is guarteed for all!

 

Bästa januarihälsningar från Styrelsen i The Beatles Information Center

Artillio Bergholtz - ordförande

Torbjörn Jackson - vice ordförande

Margareta Hammar - kassör

Birgitta Wallin - sekreterare

Anders Bergquist - ledamot

 


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Styrelsen önskar alla våra medlemmar en härlig kommande Beatlesvår och att ni även längtar efter vårt vårnummer av Beatles Nytt med mycket information om gruppens sista låt – Now And Then. Glöm för all del inte att besöka vår hemsida www.beatlesnytt.se som har dagliga Beatlesnyheter!

BEATLES 4 EVER!

The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se