Hej Prenumeranter.

Här kommer ett nytt nyhetsbrev ifrån The Beatles Information Center.
Det är många som har börjat jobba igen efter semestrarna och börjar blicka fram emot hösten. Tyvärr kommer årets Beatle Day i Göteborg att ställas in p.g.a. situationen med Covid 19. Vi ser fram emot ett grymt evenemang under hösten 2021 istället. Läs mer i nyheten nedan och håll er uppdaterade om senaste nytt på www.beatleday.se

Ta hand om er!

Beatle Day 2020 inställt

Beatle Day återkommer 2021

Beatle Day 2020 inställt, välkomna till Beatle Day 29 & 30/10 – 2021

Vi ser tyvärr inga möjligheter att genomföra årets Beatle Day p.g.a. Covid 19.
Detta känns givetvis oerhört tråkigt och även om restriktionerna skulle ändras det närmaste blir det för kort startsträcka för vårt årliga event.

Vi välkomnar alla gäster till Beatle Day 29 & 30 oktober 2021 då vi firar att det var 10 år sedan vi startade Beatle Day. Vi kommer att arbeta fram ett massivt och spännande jubileumsprogram.

Ha en fortsatt skön sommar
Bästa hälsningar
Ledningsgruppen Beatle Day


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en skön sommar. Ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se