Hej Prenumeranter.

Här kommer årets tredje nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om en unik inbjudan till förhandsvisning av The Beatles film Let It Be, som har nyrestaurerats och har premiär på Disney + den 8 maj 2024. Vår förhandsvisning äger rum dagen innan – den 7 maj 2024. Är du intresserad av att delta på förhandsvisningen får du inte glömma att anmäla dig enligt anvisningarna i detta nyhetsbrev.

Exklusiv förhandsvisning av 'Let It Be' för BIC-medlemmar! d

The Beatles Information Center bjuder in till förhandsvisning av 'Let It Be'

  Michael Lindsay-Hoggs film Let It Be från 1970 har sedan en tid tillbaka restaurerats av Peter Jackson och hans medarbetare i Park Road Post Production. Filmen får förvisso premiär på Disney + den 8 maj, men du som medlem i The Beatles Information Center kan få se filmen redan tisdagen den 7 maj 2024 i och med detta erbjudande. Den nyrestaurerade versionen av dokumentärfilmen Let It Be från 1970 kommer att förhandsvisas på biografen Capitol på Sankt Eriksgatan 82 i Stockholm dagen innan den blir tillgängliga att streamas på tv-kanalen Disney + (den 8 maj). The Beatles Information Center har fått 75 platser till föreningsmedlemmarnas förfogande, vilket vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra medlemmar. Du som är intresserad av att komma på förhandsvisningen tisdagen den 7 maj 2024 anmäler dig via mejl till info@beatlesnytt.se snarast, dock senast den 6 maj kl. 24.00. Det är först till kvarn som gäller, så de första 75 medlemmarna som anmäler sig kommer att få se filmen innan den visas på Disney + . Popcorn och dricka ingår och visningen är gratis!

Dörrarna öppnar kl. 17:00 och filmen beräknas börja mellan kl. 17.30.

De som eventuellt anmäler sig för sent för att kunna komma med kommer att få information om detta via mejl innan den 7 maj.  

Sammanfattning:

Var: Biografen Capitol på Sankt Eriksgatan 82 i Stockholm. 

När: Tisdagen den 7 maj 2024 Pris: Entrén är gratis och dessutom kommer det att bjudas på popcorn och dryck. Portarna öppnar kl. 17.00. Filmen börjar kl. 17.30. Kom i tid! I nedanstående video kommer du att få ta del av intressant information om varför du bör se Michael Lindsay-Hoggs Let It Be, trots att du förmodligen redan sett The Beatles: Get Back.  Peter Jackson hade som bekant tillgång till samma material som Michael hade använt sig av i filmen från 1970, MEN han använde inte samma filmbilder i sin egen film The Beatles: Get Back. Peter använde sig istället av andra vinklar vid liknande scener, så här finns en hel del som du inte har sett tidigare och framför allt inte med det förbättrade ljudet och klarheten i bildmaterialet. Dessutom har Peter Jackson sagt att hans film The Beatles: Get Back är ett komplement till Michaels originalfilm och inte någon form av ersättning för Michaels film. Filmmaterialet, som nu är restaurerat på samma sätt som The Beatles: Get Back, blir därmed ett intressant och sevärt komplement till dokumentärfilmen Let It Be.   Videon nedan har speltiden 3 minuter och 38 sekunder. https://youtu.be/CUJIXYHJuF8


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Styrelsen önskar alla våra medlemmar en härlig Beatlesvår, när den nu än råkar infinna sig. Den lär smyga sig på under kommande valborgsmässohelg. Glöm för all del inte att besöka vår hemsida www.beatlesnytt.se som har dagliga Beatlesnyheter!

BEATLES 4 EVER!

The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se