Hej Prenumeranter.

 

 

 

 

 

 

 


 

Nu närmar semestern med stormsteg och sen är det snart höst igen! Helgen den 26-27 oktober är det åter dags för Beatle Day i Göteborg.

Som medlem i The Beatles Information Center kan du köpa biljetter till Beatle Day på Valand i Göteborg den 27 oktober till ett rabatterat pris!
Endast 350 kr istället för ordinarie pris som är 480 kr.

Om du dessutom vill gå på förfesten den 26 oktober så får du även den till det rabatterade priset 150 kr istället för ordinarie 200 kr. Betala i så fall in 500 kr så får du gå båda dagarna. Ordinarie pris är 680 kr för båda dagarna.

OBS!! Detta erbjudande är tidsbegränsat. För att få de rabatterade priserna måste du köpa biljetterna senast den 31 augusti! Erbjudandet gäller endast för dig som BIC-medlem + en vän eller partner. Du kan alltså köpa max 2 biljetter till det rabatterade priset per medlemsskap.

Hur gör du för att köpa dina biljetter till det rabatterade priset?
* Sätt in 350 kr/biljett (eller 500 kr/biljett för båda dagarna) på Rock Events Bankgiro: 389-2460
* Skriv ditt namn, medlemsnummer i BIC, om du ska ha 1 eller 2 biljetter och e-postadress i meddelandefönstret när du betalar. Uppge också om det gäller bara lördagen eller båda dagarna.
* När pengarna registrerats på kontot kommer du få ett mail som bekräftar köpet.
* Skriv sedan ut det mailet och ta med dig till Beatle Day den 28 oktober. I entrén visar du bara upp ditt utskrivna mail som fungerar som biljett för dig.

Om du vill ha boende också, så bokar du detta själv via vårt festivalhotell Scandic Rubinen och genom att uppge koden BEAT261018 får ni våra festivalpriser.
Man bokar enklast direkt via hemsidan www.scandichotels.se.

Hotellpriser
Enkelrum ekonomi från 1050:- per rum/natt
Dubbelrum ekonomi från 1150:- per rum/natt
OBS! Sista dagen att boka rum för våra festivalpriser är 26/9-2018 OBS!

Läs allt om programmet här!

Vi ses på Beatle Day Gothenburg! A splendid time is guaranteed for all!Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en riktigt skön Beatleshöst!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se