Hej Prenumeranter.

Här kommer ett nytt nyhetsbrev ifrån The Beatles Information Center.

Förra helgen gick Beatle Day av stapeln i Göteborg. Ett fullsatt Trädgårn med en härlig blandning av artister och en publik som njöt till fullo. Grattis till dig som fick vara med och uppleva evenemanget. Reportage om Beatle Day kommer längre fram, i Beatles Nytt eller på vår webbsida.

Lördagen den 14 november är det dags för ännu ett evenemang. Är ni i närheten av Stockholm tycker vi att ni ska besöka vår Beatlespub. Glöm inte att anmäla ert deltagande! Mer om detta i nyheten nedan.

Vi vill också passa på att påminna om samlingen 1, som släpps på fredag 6 november. Alla Beatles promovideos släpps officiellt för första gången på DVD och Blue Ray tillsammans med helt nya stereomixar. Läs allt om detta på thebeatles.com.


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt på denna länken: https://beatlesnytt.se/?lang=sv&emunsub=Mjg5fDU2ODlmNTZhYTI4MzEwMTlmOGQ2MzE0Zg%3D%3D

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Beatlespub på Restaurang Backstugan i Filmstaden i Solna

The Beatles Information Center inbjuder härmed till ännu en Beatlespub - lördagen den 14 november 2015 Tid: kl. 17.00 Plats: Restaurang Backstugan på Greta Garbos väg 4 i Filmstaden i Solna. T-bana: Näckrosen. För att delta på Beatlespuben måste man beställa en varmrätt (inklusive smör och bröd). Det finns två alternativ: [...]

bic logo The Beatles Information Center inbjuder härmed till ännu en Beatlespub - lördagen den 14 november 2015 Tid: kl. 17.00 Plats: Restaurang Backstugan på Greta Garbos väg 4 i Filmstaden i Solna. T-bana: Näckrosen. För att delta på Beatlespuben måste man beställa en varmrätt (inklusive smör och bröd). Det finns två alternativ: Alternativ 1: En kötträtt till priset av 180 kronor. Alternativ 2: En fiskrätt till priset av 205 kronor. Under Beatlespuben kommer vi bl.a. att visa Beatlesvideor från Anders Bergquists videojukebox och förhoppningsvis även något från den kommande videosamlingen 1+ med The Beatles. Dessutom bjuder vi på en Beatlesquiz, med fina priser. OBS! ANMÄLAN om deltagande på Beatlespubens aktiviteter görs genom att sätta in aktuellt belopp och ange alt 1 eller alt 2 (se varmrättsalternativen ovan) senast tisdagen den 10 november 2015 på Plusgiro 1 21 03-8 (The Beatles Information Center). Glöm inte att ange namn i samband med anmälan. Anmälan görs via e-postadressen: info@beatlesnytt.se Hjärtligt välkomna! Artillio Bergholtz Ordförande The Beatles Information Center www.beatlesnytt.se


En fortsatt härlig Beatleshöst önskar vi er alla.
Peace and love!

The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se