Hej Prenumeranter.

Här kommer årets sjunde nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om att föreningen har fått ett unikt erbjudande om en förhandsvisning av filmen The Beatles: Get Back för 50 av våra medlemmar.

För att kunna anmäla sig – först till kvarn är det som gäller – skickar du din intresseanmälan till denna e-postadress:

disneyplus@agency.se

Liksom tidigare, hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, håller avstånd, håller på The Beatles, vaccinerar er,  så hoppas vi att vi träffas både den 24 november och vid flera andra tillfällen framöver!

Inbjudan till exklusiv förhandsvisning av 'The Beatles: Get Back'!

The Beatles Information Center har fått en inbjudan från Disney+ till en exklusiv förhandsvisning på 100 minuter av Peter Jacksons kommande film The Beatles: Get Back. Antalet platser som vår förening har fått är begränsat till 50. Filmvisningen är gratis och gäller bara för dig som är medlem i The Beatles Information Center!

De 50 första anmälningarna som inkommer enligt direktiven i det kommande nyhetsbrevet, kommer att kunna få se ett unikt förhandsklipp från filmen The Beatles: Get Back, som har världspremiär den 25 november 2021. Det man har gjort är att man har plockat delar ur den sex timmar långa filmen och satt ihop det till en förhandsvisningsfilm på 100 minuter (1 timme och 40 minuter), vilket motsvarar vad en genomsnittlig långfilm brukar vara.

Hur gör man då för att ta chansen att få gå på denna exklusiva förhandsvisning?

Jo, man anmäler sitt intresse för inbjudan genom att skicka ett mejl till en specifik e-postadress. Denna e-postadress kommer endast att presenteras i ett nyhetsbrev, som kommer att skickas ut separat till dig som är medlem i vår förening inom 24 timmar.

Alla som anmäler sitt intresse via e-postadressen i det kommande nyhetsbrevet, kommer att få ett besked om man tillhör de 50 som får se filmen, eller om platserna redan har hunnit bokats. Först till kvarn är det som gäller!

När: Filmvisningen äger rum onsdagen den 24 november 2021 (dagen innan del 1 av 3 har världspremiär på Disney +). Dörrarna öppnas kl. 17.30 och filmen beräknas starta kl. 18.00.

Var: Bio Capitol, Salong 1, på Sankt Eriksgatan 82 i Stockholm.

Missa inte detta unika gratiserbjudande som enbart gäller för dig som är medlem i The Beatles Information Center! Så bevaka sin e-brevlåda noga under de närmaste 24 timmarna!


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en skön höst och att ni tar hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se