Julnumret av den norska Beatlesföreningens tidning Norwegian Wood – tillika deras julnummer (nr 167) som avser julen 2021, har nu lämnats till tryckeriet. Alla hoppas givetvis på att tidningen ska komma fram före jultomten.

Omslaget till rekordnumret (120 sidor!) av ’Norwegian Wood’ – nr 167 – julen 2021.

Som synes av förstasidan ovan, är det en hel del intressanta artiklar (som vanligt!) som är med i detta julnummer. Tilläggas kan att man i och med denna utgåva sätter nytt norskt rekord med hela 120 sidor!

Förutom det som presenteras på omslaget till tidningen kan nämnas att numret bland annat även innehåller recensioner av böckerna Get Back och Let It Be, Let It Be i ny mixning, bonusmaterialet i Let It Be-boxen, två utgåvor av Get Back-albumet, Get Back-albumet kontra Let It Be, The Beatles i Apple Studios efter Get Back-sessionerna och The Beatles anno 1970 och mycket mer!

Kort sagt: Julen är räddad!