Paul McCartney hyllas på sin 80-årsdag i Kulturkvarteret i Kristianstad.

Den 18 juni 2022 kommer man att ge en hyllningskonsert till en av de största låtskrivarna genom tiderna som just denna dag fyller 80 år – Paul McCartney! Konserten innehåller musik från hela hans karriär; The Beatles, Wings samt soloprojekt! Ett supersvängigt band står på scen och gästartisterna avlöser varandra. Bland dessa kan nämnas Naomi Wiehe, som genom sin röst och sina tolkningar kommer att ge er ett helt nytt perspektiv på Pauls musik. Emil Sigfridsson som mest är känd för sina musikalproduktioner tar med sin gitarr och bjuder på makalös rock´n´roll. ReJoice Gospel Choir från Lund kommer att ge er den där extra upplevelsen genom sina fantastiska stämmor med gospelkänsla från den amerikanska södern.

Lasse Berg som tillsammans med Musik i Syd arrangerar konserten har hörts och synts i många olika sammanhang, främst som blues-artist. Men denna kväll kommer hans hängivenhet och beundran för Paul McCartneys och Beatles musik att stå i fokus.

Konferencier för födelsedagskalaset är Jenny Sandgren, Beatlesälskare, som de flesta känner igen som röst och programledare från Radio Kristianstad. Man utlovar även massor av överraskningar på scenen!

Plats: Kulturkvarteret i Kristianstad, Stora Salen.
Datum: 18 juni 2022
Kl. 19.00 – 21.00
Biljettbokning: https://kulturkvarteret.ebiljett.nu/Tickets/Choose/1243?S=0