För att hylla William Shakespeares 400-årsdag 1964 (döpt den 26 april 1564 och död den 23 april 1616) framförde The Beatles en scen ur Shakespeare drama A Midsummer Night’s Dream i tv-specialen Around The Beatles som sändes den 28 april 1964.

Paul McCartney hade fått rollen som älskaren Pyramus (som bygger på Romeo och Julia), John Lennon spelar den kvinnliga rollen som Thisbe (Julia i Romeo och Julia), Ringo Starr tog rollen som Lejon och George Harrison har intagit rollen som Moonshine. Nedan visas scenen i färg!

Styrelsen i The Beatles Information Center passar denna midsommaraftonen 2022 på att tillönska alla våra medlemmar och andra Beatlesfans en riktigt trevlig midsommarhelg!

Artillio Bergholtz
Ordförande

Torbjörn Jackson
Vice ordförande

Margareta Hammar
Kassör

Birgitta Wallin
Sekreterare

Anders Bergquist
Ledamot