Flera av er har upptäckt att vår hemsida inte har varit tillgänglig, vilket inträffade under onsdagens eftermiddag. Inte minst jag själv, som jobbade på som vanligt med uppdateringar av artiklar på hemsidan, blev rejält snopen.

Från och med nu, fredag kväll (4/11 2022), verkar det som om vi har fått igång vår hemsida igen.

Men vad hände?

I samband med att databasen uppdaterades av WordPress uppstod ett svårförklarligt fel, som slog ut hemsidan.

Exempel på en databas.

Nu, när vår vice ordförande Torbjörn Jackson har jobbat vidare med att få igång vår hemsida, vill han dock påpeka att det kan bli mindre störningar den närmaste tiden i samband med att vi arbetar med att uppdatera databasen.

Vår hjälte tillika vice ordförande Torbjörn Jackson.

Vi ber alla berörda Beatlesfans om ursäkt för det inträffade, men känner ändå inte att vi är de som har orsakat att hemsidan har upphört under ett par dagar. Men det känns mycket bättre när hemsidan nu åter är i funktion. Vi hoppas att eventuella störningar under uppdateringen av databasen ska blir så få och korta som möjligt. Helst inga alls, förstås.

Så passa på att läsa de senaste dagarnas aktuella Beatlesartiklar nu när helgen närmar sig!

Glöm inte att anmäla dig till årsmötet med Beatlespub den 19 november 2022. Sista anmälningsdag är den 14 november 2022.

Ha en trevlig Beatleshelg med många intressanta artiklar på vår hemsida de kommande dagarna!