Förra året fyllde Paul McCartney 80 år, vilket uppmärksammades bland annat på Plan B i Malmö och på Galejan på Skansen i Stockholm den 29 augusti 2022. Men det hela smygstartade med en liten intim akustisk minikonsert på Musikplatsen, P4 Radio Stockholm den 26 augusti 2022 med trion Myhr, Kvint & Morén.

Bakom trion hittar vi tre musiker som har The Beatles som idoler. Grabbarna som denna dag hyllade Paul McCartney var den levande jukeboxen David Myhr, som slog igenom med bandet Merrymakers på 1990-talet, Peter Kvint, musiker och låtskrivare bakom artister som Britney Spears, Darin, The Ark, Björn Skifs med flera och Peter Morén, medlem i det hyllade bandet Peter, Bjorn And John.

Låtarna som framfördes var:
Heart Of The Country, Bluebird, Somebody Who Cares, Another Day, One of These Days, My Brave Face och Mull of Kintyre.

Konferenciern på Musikplatsen var som vanligt Fredrik Eliasson. Videon nedan från konserten gjordes av Oskar Karlsson innehåller även lite repetition i början, en kort intervju i mitten och lite eftersnack.
Speltid: 33 minuter 27 sekunder.