Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-134.png
Paul McCartney, George Harrison, John Lennon och Ringo Starr i en swimmingpool i Miami, Florida den 14 februari 1964.

Du som ännu inte har betalat in medlemsavgiften för 2023, påminns här om att göra det. Medlemsavgiften är fortfarande oförändrad sedan flera år tillbaka – 295 kronor – och sätts lämpligen in på Plusgiro 1 21 03-8 (The Beatles Information Center) eller swishas till 123 154 20 00 (The Beatles Information Center).

Du som fick höstnumret 2022 – BN nr 188 – kan hitta ett inbetalningskort mitt i den tidningen.

Eftersom vår förening fyller 50 år i år, planerar vi för många extraordinära Beatlesaktiviteter under årets gång. Som vanligt kommer vi att framställa två professionella nummer av Beatles Nytt, varav det första kommer ut senast i april månad. I det numret kommer vi också att bifoga en så kallad flyer, med information om en del av våra kommande Beatlesaktiviteter.

Vi siktar in oss på att ha vårt första större 50-årsfirande i form av en

Beatlesweekend den 19-20 maj 2023 i Karlskrona.

Där kommer våra medlemmar att bjudas på många bra tribute band, en fantastisk Beatlesutställning signerar Olle Klein, Beatlestävlingar av olika slag med fina priser, föredrag och mycket, mycket mer. Det får du bara inte missa! Här i Karlskrona kommer vi dessutom att hålla

The Beatles Information Centers årsmöte

Vi planerar redan nu för extra mycket firande i samband med

Beatle Day Gothenburg 2023
fredagen och lördagen den 13-14 oktober i år.

Beatle Day Gothenburg äger i höst rum för 10:e året, vilket också det kommer att uppmärksammas.

Vi kommer också att ha ett Beatleskonvent i Stockholm plus ett antal Beatlespubar av olika slag. Men det får vi återkomma om lite längre fram i år.

Det kommer att bli ett härligt Beatles- och BIC-år för alla våra medlemmar.

Så har du inte hunnit med att betala in medlemsavgiften för 2023, är vi tacksamma om du gör det så snart som möjligt, så att du inte missar något detta unika 50-årsjubileumsår.

Styrelsen

The Beatles Information Center