George Harrison 80

Den 25 februari 2023 är dagen då George Harrison skulle ha fyllt 80. Detta firar vi med ett litet samkväm på Noel’s Pop-ups på Skånegatan 79 i Stockholm.

Ni hälsas varmt välkomna att komma förbi och skåla för George. I högtalarna ljuder förstås en med kärlek kurerad Harrison-spellista. Och den som är sugen på att sjunga en Harrison-låt eller två ifrån den lilla scenen får gärna anmäla intresse för detta. Några av de som väntas kliva upp med en ensam akustisk gitarr på den ytterst lilla scenen för små anspråkslösa och hyfsat spontana (läs: inte alltför välrepeterade) uppträdanden mellan ca kl 19-22 är David Myhr, Wille Crafoord, John Garmland, John Ax, Peter Morén, Jimmy Lagnefors, Jonas Thorell, Annika Thorell, Sebastian Mantel, Per Blomkvist, Julia Blomkvist, Björn Andrésen, Tintin Anderzon, Nippe Svensk.

OBS! Det kommer att bli fullt! Kom i god tid innan livemusiken som börjar kl 19.

Välkomna!

David Myhr & Wille Crafoord