Så här ser Beatles Nytt nr 189 ut när det har kommit från tryckeriet. Om allt fungerar som det är tänkt kommer tidningen att skickas ut till alla våra medlemmar innan veckan är slut! Håll ut!

Bland alla spännande artiklar i detta vårnummer kan nämnas hela 12 sidor om The Beatles nymastrade album Revolver. Hur skivan kom till, om omslagets fram- och baksida, om Klaus Voormanns bidrag till skivan, om bilderna från Stockholm på skivomslaget, skivrecension och mycket mer.

Dessutom hyllar vi George Harrison, som skulle ha fyllt 80 år i februari i år, med ett mittuppslag med många fina bilder på George.

Att det i år är 60 år sedan som The Beatles besökte Sverige för första gången berättar vi i ett reportage på fyra färgglada sidor.

Vi har också recenserat skivor med The Beatles, Ringo Starr, Paul McCartney och Tony Sheridan.

Bland bokrecensionerna kan nämnas böcker med och av Paul McCartney och en intressant guidebok om The Beatles i Liverpool.

Plus en hel del annat av Beatlesintresse.

I tidningen kommer det dessutom att bifogas diverse informationsflyers, bl.a. om vårt kommande Beatlesevent Beatlesweekend i Karlskrona den 19-20 maj med mera.

Till er som ännu inte har betalat in medlemsavgiften för 2023 har vi som vanligt bifogat en påminnelse i form av ett inbetalningskort.