Beatlesföreställning på Ekermanska Malmgården i Tantolunden på Södermalm i Stockholm i morgon tisdag den 11 juli 2023.

Ringo Starr, George Harrison, John Lennon och Paul McCartney = The Beatles. Alla och allt pekar på David Myhr med sin fantastiska living Beatles jukebox med stöd av Jonas Thorell!

**DAVID MYHRS ”THE LIVING BEATLES-JUKEBOX” With a lot of help from Jonas Thorell and … who knows who?! **

David Myhr bjuder på en helkväll med Beatlesstämning och publikens önskelåtar med världens bästa band. Denna gång på Ekermanska Malmgården!

Det blir en akustisk show med en strid ström av Beatleslåtar och förhoppningsvis några spontana gästinhopp. Kom och önska just dina favoriter. Och sjung med!

Ingenting är planerat. Allt kan hända! Originaltrogna versioner blandas med fria tolkningar. Låtar ur Beatleskatalogen blandas upp med låtar från soloåren. Det börjar soft och slutar (som alltid) med uppsluppen stämning och galna upptåg!

David Myhr är låtskrivare och artist med ett förflutet i popbandet The Merrymakers, han är till vardags universitetslektor men också en av landets mest profilerade Beatles-konnässörer som gjort allt från att tävla i TV i ämnet till att skaka hand med Paul McCartney.

Jonas Thorell har med Porter & Thorell det senaste decenniet spelat alla Beatleslåtar live på sina succéhyllningskvällar på Lasse i Parken och Skansen (Galejan).

INFO: Insläpp kl 17.00. Konsert kl 18.00.

OM EKERMANSKA MALMGÅRDEN:
Porter & Thorells Syndroms egna sommarscen på Södermalm. Idyllisk folkparksfeeling, dansbana och björkar. Begränsat antal sittplatser. Utomhus. Här finns bar och enklare tilltugg.

 

Information & Köp

July 11, 2023

Ekermanska Malmgården

Biljettpris: 125 SEK – ståplats/ 225 SEK – garanterad sittplats

Åldersgräns: 18 år.

Biljetter kan köpas via Tickster.com eller på plats vid entrén!

Hjärtligt välkomna!

Den stora röda markeringen i mitten på kartan ovan markerar Ekermanska Malmgården.