Paul McCartney åter till Australien – senast han var där på turné var 2017

Nu är det bekräftat från Paul McCartney själv att han återupptar sin Got Back-turné. Det gör han genom att boka in sex datum i olika delar av Australien under oktober/november 2023.

Turnén inleds i Adelaide den 18 oktober följt av besök i Melbourne, Sydney och Brisbane. För första gången någonsin kommer han att framträda i Newcastle i New South Wales och i The Gold Coast i Queensland på kontinentens östkust.

Försäljningen av biljetter till konserterna släpps fredagen den 11 augusti 2023.

Paul McCartney minns:
I’ve got so many amazing memories of my time in Australia over the years. Our last trip was so much fun. We had such an incredible time. Each show was a party, so we know this is going to be incredibly special. Australia we are going to rock! I can’t wait to see you.” – Paul