Den största sporthändelsen i USA varje år är utan tvekan ’Super Bowl’

Söndagen den 11 februari 2024 var det dags för den LXVIII:e (68:e) Super Bowl-matchen i amerikansk fotboll.
Matchen stod mellan San Francisco 49ers och Kansas City Chiefs. Spelplats var Allegiant Stadium i Las Vegas i Nevada, USA. Antalet tv-tittare lär ha varit rekordstort – över 100 miljoner tittare!

Kansas City Chiefs var också det lag som vann förra året. I och med årets vinst med 25-22 (efter förlängning) blev laget det första att vinna Super Bowl två år i rad. En av de stora stjärnorna i laget är Travis Kelche som också håller ihop med en av musikens stora stjärnor just nu –Taylor Swift.

Och på plats fanns också en av våra beatlesidoler – Sir Paul McCartney, som givetvis träffade Taylor Swift med flera i Swifts loge, som hon hade bokat för cirka 100 000 kronor. . . . .

 

 

@joy.of.everything

We caught the EPIC entrances of celebrities from every category entering Super Bowl 58 in beautiful Las Vegas, Nevada. We saw everyone from Elon Musk to Lady Gaga… from Paul McCartney of The Beatles to Lebron James & even Mr. Las Vegas himself! Enjoy. #superbowl58 #superbowl #elonmusk #nfl #superbowllasvegas2024 #kansascitychiefs #sf49ers #elonmusk #lebronjames #ladygaga #joyofeverything

♬ 70’s Grateful Dead-style Jam Rock – C_O