Jakten på Paul McCartneys Höfnerbas från 1961 är nu avslutad och instrumentet har lämnats över till Paul McCartney enligt hans egen website daterat den 15 februari 2024. Det var en massa turer med basgitarren innan de som ledde jakten kunde komma över instrumentet. Alla turerna i den nu avslutade jakten kommer du att kunna läsa om i vårnumret av Beatles Nytt! Pubägaren Ron Guest var den som köpte den stulna basen, efter att tjuven hade bett honom att förvara basen hos pubägaren. Till slut behövde tjuven pengar, så han frågade om Ron ville köpa basen, vilket han gjorde. Efter ytterligare turer blev det till slut sonsonen Ruaidhri Guest som blev den som ärvde basgitarren som kom att förvaras på familjens vindskontor. Nu har arvtagaren sett till att Paul McCartney har återfått basen efter att den har varit försvunnen i hela 51 år!

På bilden ser vi Ruaidhri Guest, som lade ut ett foto på sig själv på social medier, med den försvunna basen.