Vårens nummer av Beatles Nytt befinner sig på vårt nya tryckeri i Småland

Med lite tur kommer vi att få tidningen till Stockholm före påsk. Då återstår det minst lika viktiga arbetet med att etikettera, kuvertera och lämna in allt till Posten för vidare befordran till alla våra medlemmar. HÅLL UT!  

 

Förutom rubrikerna på vår förstasida ovan, berättar vi om två intressanta poddar om The Beatles, massor av skivrecensioner, inklusive The Beatles röda och blå dubbelalbum modell 2023, recension av May Pangs film The Lost Weekend – A Love StoryThe Lyrics pocketutgåva med sju nya låtar och mycket mer.

Det vi vill passa på att puffa för lite extra är givetvis vårt kommande årsmöte, som äger rum söndagen den 21 april 2024. Se förhandsinformationen nedan. En kallelse med dagordning kommer att publiceras på vår hemsida inom kort. Men boka in datumet redan nu!

 

 

Eftersom vi har för avsikt att fira föreningens 50-årsjubileum vid flera tillfällen även under 2024,  kommer vår specialtillverkade trumlogotyp att dyka upp i samband med dessa evenemang. Årsmötet med Beatlespub är ett sådan. Men det kommer flera!