Hej Prenumeranter.

Här kommer årets första nyhetsbrev ifrån The Beatles Information Center.

Nu handlar det om ett specialerbjudande för våra medlemmar i samarbete med vår hedersmedlem Staffan Olander.

Du kan köpa Staffan Olanders och Ulf Claréns bok Staffan & Beatles direkt från Staffan Olander, vilket innebär att du kan få en Buttercup-skiva med Beatleskoppling utan extra kostnad samt en dedikation eller signatur i boken. I nedanstående information framgår allt som gäller detta specialerbjudande för våra medlemmar i The Beatles Information Center.

Du som har beställt boken tidigare, men inte angivit att du även vill ha en Buttercup-skiva utan extra kostnad, behöver bara ta kontakt med Staffan via e-postadressen staffan@olander.se så tar Staffan hand om detta.

Viktigt att notera är att erbjudandet endast gäller under februari månad 2021!

Här följer så Staffans information om erbjudandet och om innehållet i boken Staffan & Beatles.

Under tiden hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, avstånd m.m. i hopp om att vi kan hålla fysiska träffar så snart det är möjligt under 2021 med hänsyn till Covid-19-pandemin och hur det kommande vaccinet kommer att fungera.

Staffan & Beatles - Beställ Nu!


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en skön vinter och vår! Ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se