Hej Prenumeranter.

Här kommer föreningens andra nyhetsbrev för 2015.

Året har börjat bra. Ringo har släppt en ny platta och i nästa vecka, närmare bestämt den 9 juli kommer Paul till Sverige och Tele 2 Arena, vilket vi alla ser fram emot med stor glädje.
Den 25 maj hade föreningen också sitt årsmöte där årets styrelse valdes. Här kan ni läsa vilka som ingår i 2015 års styrelse.

Beatle Day ångar på mer än vanligt så här tidigt, vilket är väldigt kul. Boka biljetter i tid!!
Läktaren är slutsåld och det finns bara ett mindre antal sittplatser kvar men vanliga konsertbiljetter finns det fortfarande gott om.
Årets uppsättning av Beatle Day garanterar bredd och kvalitet som avslutas med ett galet 60-tals party från The Overtures!

Programmet för Beatle Day i Göteborg kan ni läsa om på hemsidan www.beatleday.se snart. Skriv in 24 oktober i era kalendrar redan nu. Biljetterna kan man köpa via Tickster, men som medlem har man möjlighet att utnyttja en rabatt på 50 kr/biljett. Läs mer om erbjudandet nedan.


Rabatterat pris på entré till Beatle Day 2015

BD-15-5

Som medlem i The Beatles Information Center kan du redan nu köpa biljetter till Beatle Day på Trädgår’n i Göteborg den 24 oktober. Dessutom till ett rabatterat pris!
Endast 400 kr istället för ordinarie pris som är 450 kr.

Hur gör du för att köpa dina biljetter till det rabatterade priset?
* Sätt in 400 kr/biljett på Rock Events Bankgiro: 389-2460
* Skriv ditt namn, medlemsnummer i BIC, antal biljetter och e-postadress i meddelandefönstret när du betalar.
* När pengarna registrerats på kontot kommer du få ett mail som bekräftar köpet.
* Skriv sedan ut det mailet och ta med dig till Beatle Day den 24 oktober. I entrén visar du bara upp ditt utskrivna mail och får då en riktig biljett i utbyte.

 


 

Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt på denna länken: https://beatlesnytt.se/?lang=sv&emunsub=Mjg5fDU2ODlmNTZhYTI4MzEwMTlmOGQ2MzE0Zg%3D%3D

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Artister klara för Beatle Day

Läs mer om programmet och biljetter på: Beatleday.se

Läs mer om programmet och biljetter på: Beatleday.se BD-15-5


Nu ser vi fram emot en härlig och skön Beatlessommar.
Peace and love!

The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se