Hej Prenumeranter.

Här kommer årets andra nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om att vi nu även i Sverige kommer att kunna se The Beatles takkonsert på två IMAX-biografer. En i Göteborg och en i Stockholm.

Liksom tidigare, hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, håller avstånd, håller på The Beatles, vaccinerar er,  så hoppas vi att det ska vara möjligt att träffas på flera Beatlesevenemang under 2022.

'The Beatles Get Back - The Rooftop Concert' visas i IMAX i Sverige!

Det har i dag kommit till vår kännedom att The Beatles takkonsert från den 30 januari 1969 kommer att visas på IMAX-biografer även i Sverige! Ta del av informationen nedanför affischen!

Onsdagen den 9 och torsdagen den 10 februari 2022 visas The Beatles Get Back The Rooftop Concert på följande IMAX-biografer:

Filmstaden Scandinavia i Stockholm, som ligger i gallerian Mall of Scandinavia i Solna. Stjärntorget 2.

Filmstaden Bergakungen på Skånegatan 16 B i Göteborg.

Biljettförsäljningen till ovanstående visningar börjar i morgon den 2 februari 2022. Gå in på www.filmstaden.se

OBS! För att komma in i biografsalongen måste man visa Covidpass och legitimation. OBS!

Filmen är en entimmes specialpresentation från Peter Jacksons film och visar hela takkonserten. Den ingår i och för sig i Disney +:s vanliga film The Beatles: Get Back, men här visas den i ännu bättre upplösning (IMAX) och med ännu bättre ljud!


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya Beatlesåret 2022 som redan har gått in i februari månad. Vi går mot ljusare tider! Fortsätt att ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se