Hej Prenumeranter.

Här kommer årets tredje nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om att Sir Paul McCartneys 80-årsdag, som ägde rum den 14 juni 2022, kommer att firas på Galejan på Skansen måndagen den 29 augusti 2022. Firandet innehåller Beatleslåtar och låtar från Paul McCartneys egna digra låtskatt. Dessutom gästar såväl Tommy Körberg som Frida Öhrn tillställningen.

Liksom tidigare, hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, håller avstånd, håller på The Beatles, vaccinerar er,  så hoppas vi att det ska vara möjligt att träffas på flera Beatlesevenemang under 2022.

Paul McCartney 80 år firas på Skansen

MÅNDAG 29 AUGUSTI 2022 KL. 18:00–22:00

PAUL McCARTNEY 80 ÅR

Information

Paul McCartney 80 år! Med special guests TOMMY KÖRBERG och FRIDA ÖHRN!!

TOMMY KÖRBERG

Jodå, Tommy Körberg var på Isstadion i Stockholm 1964 och såg The Beatles live! Här framför han Penny Lane i Solala Sessions.

https://youtu.be/PUe9xQsafRU
Give Peace a Chance - Med Frida Öhrn, Peter Morén och David Myhr | Lyssna  här | PodMe Podcast Player
David Myhr, Frida Öhrn och Peter Morén i the Beatles mood!

Nedan framför trion ovan Nowhere Man unplugged!

https://youtu.be/3b38DxSciMw

Världens bästa nu levande artist och låtskrivare Paul McCartney fyllde 80 år den 18 juni i år. Det måste vi fira!

Naturligtvis på Skansen (Galejan), där The Beatles fotades 1963 sittandes på kanonerna uppe vi Solliden av Bo Trenter. Bilden hamnade sedermera som omslag till EP:n All My Loving (Ask Me Why, Money och P.S I Love You).

Vi firar i tre set:

Kl. 18.30: Hyllning till Paul McCartney med MKM, det vill säga David Myhr, Peter Kvint och Peter Morén med gäster.

Kl. 19.45: Beatles Jukebox (fördel Paul i år va?!) med David Myhr, Porter & Thorells Syndrom och gästerna Janne Borgh, Wille Ahlin, Annika Thorell och - ja vi får väl se (...)

Kl. 21.00: Orkesterns favoriter med Porter & Thorells Syndrom och gäster.

Porter & Thorells Syndrom, det vill säga Jonas Thorell och Per Bergkvist (även 50% av Grand Old Softies, förkortat G.O.S) har spelat samtliga beatleslåtar (de instrumentala på b-sidan till Yellow Submarine undantagna) live vid 40- och 50-årshyllningar till utgivningarna med gäster som Magnus Carlson (Weeping Willows), Plura och Frida Öhrn.

Förra årets succé med Beatles Jukebox på Skansens folkparksscen Galejan tillsammans med David Myhr gav mersmak och nu är de tillbaka igen för att tillgodose just DINA önskemål på DINA beatlesfavoriter. Oavsett om du gillar Yesterday eller You know my name (Look up the number).

Konsertbiljett till Galejan gäller även som entrébiljett till Skansen - hela dagen! 

Biljetter:

secure.tickster.com/sv/2hjmey05y0fjlzh/products

The Beatles Information Center representeras av föreningen redaktör Thomas André, som kommer att möta er i entrén!


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Styrelsen önskar alla våra medlemmar en fantastisk sommar med sol, bad och musik och att ni alla fortsätter att ta hand om er! Och glöm inte att besöka vår hemsida som har dagliga Beatlesnyheter!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se