Hej Prenumeranter.

Detta är vårt tredje nyhetsbrev och vi har för avsikt att skicka ut dessa till er medlemmar som är registrerade på hemsidan med jämna mellanrum.

De flesta kanske har haft sina semestrar nu och vi hoppas att sommaren varit riktigt fin för er alla. Nu ser vi fram emot en hektisk Beatleshöst – inte minst i september, då det det förväntas komma ut en hel del material av skilda slag gällande såväl The Beatles, Paul McCartney, Wings som George Harrison.

Vi fortsätter hela tiden att utveckla vår hemsida, bl.a. med nya funktioner som är tänkta att förbättra och förenkla kontakterna mellan styrelsen och våra medlemmar.
Detta nyhetsbrev är en av de nya funktionerna som man som registrerad medlem i BIC kan få direkt i sin mailbox. Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt på denna länken: 


Rabatterat pris på entré till Beatle Day 2014

Beatle Day 2014

Som medlem i The Beatles Information Center kan du köpa biljetter till Beatle Day på Trädgår’n i Göteborg den 4 oktober. Dessutom till ett rabatterat pris! 
Endast 380 kr istället för ordinarie pris som är 450 kr.

Hur gör du för att köpa dina biljetter till det rabatterade priset?
* Sätt in 380 kr/biljett på Rock Events Bankgiro: 389-2460
* Skriv ditt namn, medlemsnummer i BIC, antal biljetter och e-postadress i meddelandefönstret när du betalar.
* När pengarna registrerats på kontot kommer du få ett mail som bekräftar köpet.
* Skriv sedan ut det mailet och ta med dig till Beatle Day den 4 oktober. I entrén visar du bara upp ditt utskrivna mail och får då en riktig biljett i utbyte.

 

Läs mer om Beatle Day 2014 här!


 Fest i Folkparken med Lill-Babs & Mad Men Band

Efter ett succéartat Beatleskonvent 2014 hos Lasse i Parken i Stockholm den 4 juli i strålande sol med bejublade framträdanden av bl.a. Grand Old Softies och The Mascots (Stefan Ringbom och Anders Forsslund) blir det lite Beatlestema även när The Mad Men Band gästas av folkparksikonen LILL-BABS (Svensson)! I oktober [...]

Fest i Folkparken aug 2014Efter ett succéartat Beatleskonvent 2014 hos Lasse i Parken i Stockholm den 4 juli i strålande sol med bejublade framträdanden av bl.a. Grand Old Softies och The Mascots (Stefan Ringbom och Anders Forsslund) blir det lite Beatlestema även när The Mad Men Band gästas av folkparksikonen LILL-BABS (Svensson)! I oktober i år är det 51 år sedan The Beatles och LILL-BABS träffades på Arenateatern på Gröna Lund för inspelning av ett av programmen som hette Drop In, vilket ägde rum onsdagen den 30 oktober. Förhoppningsvis kommer LILL-BABS att berätta något om sitt möte med The Fab Four!

Lasse i Parken i STOCKHOLM fredagen den 15 augusti 2014 kl. 17.00

Fest i Folkparken. The Mad Men Band gästas - förutom av folkparksikonen LILL-BABS - även av Beata Harryson som sjunger Siw Malmkvist och Zarah Leander, Julian Ohlin sjunger Gunnar Wiklund, Clara Gustavsson sjunger Anita Lindblom och Popcorn Jonsson sjunger om Greven av Luxemburg. Dörrarna öppnas kl. 17.00 Musik på scenen från ca kl. 18.00. Porter & Thorells Syndrom bjuder för andra året in till folkparksfest på idylliska Lasse i parkens utomhusscen. Fullst. rättigheter, bordsbokning rekommenderas.
Framträdanden
Set 1: The Mad Men Band med Beata Harryson, Clara Gustavsson, Julian Ohlin och Popcorn Jonsson.
Set 2: LILL-BABS med pianist
Set 3: The Mad Men Band med gäster - bl.a. LILL-BABS.
Erbjudande till våra medlemmar!
Biljetter köper man på tickster:  http://www.tickster.com/sv/events/rn8aykh2zy2yyep Och vill man ha rabatt (och det är klart att man vill ha!)  skriver man ”festplats” i kampanjkodsrutan. Välkomna!


Trevlig Beatleshöst önskar styrelsen i
The Beatles Information Center

 

Beatlesnytt.se