Hej Prenumeranter.

Här kommer vårt 5:e nyhetsbrev för 2016. Hösten är här och mycket spännande är på gång, bl.a. Beatle Day i Göteborg den 21-22 oktober. Biljetter går att köpa via Tickster.com. Läs allt om festivalen här!

Det som ligger närmast i tiden är den nya filmen, ”The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Yearssom kommer visas på bio den 15 september. Läs mer om filmen här nedan och hur du köper biljetter.


Biljetterna till The Beatles: 'Eight Days A Week' släpps 31/8!

Hej! Äntligen är vi på gång att få se filmen The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years. I morgon, onsdagen den 31 augusti, släpps biljetterna till filmen, som har premiär den 15 september, vilket vi har berättat om tidigare på vår hemsida. För att se om just din biograf [...]

Bioaffisch 2016 2 Hej! Äntligen är vi på gång att få se filmen The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years. I morgon, onsdagen den 31 augusti, släpps biljetterna till filmen, som har premiär den 15 september, vilket vi har berättat om tidigare på vår hemsida. För att se om just din biograf kommer att visa filmen och när i så fall, ta kontakt med biografen och/eller studera tidningarnas bioannonser och biografernas egna hemsidor noga så att du inte missar denna fantastiska godbit för alla som gillar The Beatles. Här är senaste pressreleasen från filmbolaget om vad som kommer att hända på premiärdagen torsdagen den 15 september 2016! THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK är historien om första delen av The Beatles karriär, 1962-1966, då de turnerade och fångade världens uppmärksamhet. Oscarsbelönade Ron Howards film berättar om hur John Lennon, Paul McCartney, George Harrison och Ringo Starr blev det extraordinära fenomenet ”The Beatles”. Från juni 1962 tills bandet slutade turnera i augusti 1966 hade The Beatles uppträtt 815 gånger i sammanlagt 90 städer i 15 olika länder runt om i världen och kom att förändra musikindustrin för alltid. The Beatles i Liverppols hamnområde 1962 George Harrison, John Lennon, Paul McCartney och Ringo Starr i Liverpools hamnområde 1962 på väg att åka vidare. Det var lite så här det startade, kan man säga. Den 15 september inleds kvällen med livesänd galapremiär från London och avslutas med 30 minuters extramaterial, den kända konserten från Shea Stadium i New York 1965. Kvällen startar kl. 19.00 med direktsändning från galapremiären i London där regissören Ron Howard och andra världsartister, celebriteter och hemliga gäster intervjuas på röda mattan. Kl. 20.00 startar filmen THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK. Efter filmen visas 30 minuters extramaterial, konserten på Shea Stadium den 15 augusti 1965 vilket var världens första arenakonsert. Det är den tekniskt bäst filmade rockkonserten från 60-talet som nu har restaurerats. Några av Beatles mest kända låtar spelas som A Hard Day's Night, I’m Down, Everybody’s Trying To Be My Baby, Twist And Shout, Help! och Dizzy Miss Lizzy.


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Peace and love!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se