Hej Prenumeranter.

Här kommer vårt 6:e nyhetsbrev för 2016.
Snart är vintern här och då kan man krypa upp i soffan och njuta av en bra film. Vad kan då vara bättre än ”The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Yearssom släpps på DVD och Blue-Ray den 21 november? Det ser vi fram emot.

Vi vill också slå ett slag för föreställningen Beatles 4eveR som går av stapeln i nästa vecka. Medlemmar i BIC har medlemsrabatt. Läs mer om detta i nyheten nedan.


Beatles 4eveR - en musikalisk resa på Pygméteatern

En av våra trogna medlemmar i The Beatles Information Center, tillika musiker - Armand Gutheim, sång och klaviatur, har satt ihop ett musikalisk äventyr med ett 40-tal Beatlesalster tillsammans med Hans Müller på bas. The Beatles Information Center har inbjudits att närvara och rama in föreställningen med ett Beatlestips i [...]

beatles-4-ever-pa-pygmeteatern-8-november-2016 En av våra trogna medlemmar i The Beatles Information Center, tillika musiker - Armand Gutheim, sång och klaviatur, har satt ihop ett musikalisk äventyr med ett 40-tal Beatlesalster tillsammans med Hans Müller på bas. The Beatles Information Center har inbjudits att närvara och rama in föreställningen med ett Beatlestips i hopp om att det ska komma nya medlemmar till föreningen. Dessutom har vi fått möjligheten att erbjuda 50 kronors rabatt på ordinarie biljettpris (200 kronor) för alla våra medlemmar. För att ta del av rabatten, gå in under våra medlemssidor och klicka på ikonen för medlemserbjudande och läs där vad som krävs för att du ska kunna ta del av det rabatterade erbjudandet, som innebär att du bara betalar 150 kronor! Föreställningen äger rum tisdagen den 8 november 2016 kl. 19.00 på Pygméteatern på Vegagatan 17 (vid Odenplan) i Stockholm. Biljetter bokar du antingen på telefon: 08–31 03 21 eller via e-post: info@pygmeteatern.se. Hur det kan låta kan du höra på denna korta promotionvideo! https://youtu.be/j_JypRu4LTM


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Peace and love!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se