Hej Prenumeranter.

Här kommer årets femte nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om ännu en Beatlestävling. Denna gång utgörs priserna av 10 biljetter till årets första Beatleskonvent på Galejan på Skansen i Stockholm torsdagen den 19 augusti 2021.

Liksom tidigare, hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, håller avstånd, håller på The Beatles, vaccinerar er,  så hoppas vi att vi träffas den 19 augusti 2021 på Galejan för att njuta av mycket Beatlesmusik.

Beatlestävling om biljetter till Galejan!

Som vi har berättat om via vår hemsida och med e-postutskick till alla våra medlemmar som har en fungerande e-postadress, blir det Beatleskonvent den 19 augusti 2021 på Galejan på Skansen i Stockholm. Då berättade vi också om att vi kommer att anordna en liten tävling under innevarande vecka där vi lottar ut 10 biljetter till den unika föreställningen Beatles Jukebox & Past Masters under ledning av Porter & Thorells Syndrom.

Tävlingen denna gången handlar om att vi vill få fram de fem mest populära låtarna med The Beatles enligt vad våra medlemmar tycker. De medlemmar som kommer in med en lista över de fem bästa Beatleslåtarna som man tycker bäst om, kommer att delta i en utlottning av 10 biljetter.

Den låt som man placerar som nummer 1 får 5 poäng, nummer två 4 poäng, nummer 3 får 3 poäng, nummer 4 får 2 poäng och nummer 5 får 1 poäng. Alla inkomna svar granskas och summeras och till slut har vi en lista över vilka fem Beatleslåtar som har fått flest poäng. Denna lista tänker vi publicera på vår hemsida och kanske också i vårt kommande höstnummer av Beatles Nytt.

Skriv ihop din topp-5-lista och skicka den till info@beatlesnytt.se (klicka på e-postadressen) eller skicka den via brev till The Beatles Information Center, Box 7481, 103 92 Stockholm.
Vi vill ha din lista - oavsett den skickas digitalt eller analogt - senast den 26 juli 2021.

Förhoppningsvis kan vi få flera av de fem låtarna i den totala topp-5-listan som ni röstar fram spelade live den 19 augusti på Galejan!

Sprid gärna informationen om evenemanget på Galejan via de plattformar ni använder er av, Facebook, Twitter, Instagram med flera. Ju fler vi blir på konserten desto trevligare för oss som publik och artisterna på scenen!

Läs gärna mer om evenemanget genom att klicka på länken nedan.
https://www.skansen.se/sv/the-beatles-jukebox-past-masters

Biljetter säljs via tickster. Klicka på länken nedan.
https://www.tickster.com/sv/events/vl9p24xcv6bf4da/2021-08-19/the-beatles-jukebox-and-past-masters

Välkommen med din topp-5-lista och lycka till vid den kommande utlottningen. Alla vinnarna informeras i god tid före själva konserten och också om hur biljetterna kommer att distribueras.

Lycka till!


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en skön vinter och vår! Ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se