Hej Prenumeranter.

Här kommer årets fjärde nyhetsbrev från The Beatles Information Center.

Den här gången handlar det om årets första Beatleskonvent på Galejan på Skansen i Stockholm. Dessutom räknar vi med att presentera en liten Beatlestävling i mitten av denna vecka, där vi lottar ut 10 biljetter till Beatleskonventet som går av stapeln den 19 augusti 2021. Så håll utkik på vår hemsida under veckan! Missa inte möjligheten till att vinna en biljett till årets första Beatleskonvent som görs i samarbetet med The Beatles Information Center.

Liksom tidigare, hoppas vi i styrelsen att ni alla tar hand om er, håller ut, håller avstånd, håller på The Beatles, vaccinerar er,  så hoppas vi att vi träffas den 19 augusti 2021 på Galejan för att njuta av mycket Beatlesmusik.

Beatles Jukebox & Past Masters på Galejan

Äntligen dags för levande Beatlesmusik inför publik!

Torsdagen den 19 augusti 2021, kl. 19:00 spelar David Myhr och Porter & Thorells Syndrom (Grand Old Softies/Mad Men etc.) upp på Galejans scen på Skansen i Stockholm.

Nu kommer vi Beatlesälskare äntligen att få ta del av en unik Beatlesafton där artisten, tillika lektorn i Musikalisk Gestaltning samt pristagaren i Minnesmästarna (i ämnet The Beatles förstås!) David Myhr tillsammans med Porter & Thorells Syndrom spelar publikens önskelåtar av världens bästa band = The Beatles!

David Myhr's "living Beatles jukebox" tour in Finland - David Myhr
The Four Faces of David Myhr

Vi får också höra historien om The Beatles Skansen 1963 - vad gjorde de där egentligen?

Och som om det inte vore nog ger Porter & Thorells Syndrom med vänner publiken ett set med sina egna beatlesfavoriter - både superhits och riktiga doldisar utlovas.

På scen ser vi, förutom de ovan nämnda, Janne Borgh från bl.a. det uppskattade beatlesbandet Repeatles och Annika Thorell från The Mad Men Band (Owe Thörnqvist m.m.).

Janne Borgh
Janne Borgh.
Stream The Lighthouse Keeper's Son by Jonas Thorell | Listen online for  free on SoundCloud
Annika Thorell.

Porter & Thorells Syndrom har det senaste decenniet spelat alla beatleslåtar live på sina succéhyllningskvällar hos Lasse i Parken under åren 2013 - 2019. Förra året tog man tag i Let It Be-albumet fast då var man på Stora Henriksvik på Långholmen.

The Beatles Information Center.

Kvällen presenteras i samarbete med The Beatles Information Center, som kommer att finnas på plats med sitt intressanta BIC-bord, representanter från styrelsen med flera!

Biljetter köps via Tickster - https://www.tickster.com/sv/events/search?q=Beatles.
Biljettpris: 275 kronor.

Under första halvan av denna vecka (vecka 28) kommer vi att gå ut med en Beatlestävling där vi lottar ut 10 biljetter till ovanstående Beatleskonsert! Så glöm inte att gå in på hemsidan den kommande veckan!

Markering för Galejan på bilden ovan.


Föreningens nyhetsbrev skickas ut till samtliga medlemmar som har meddelat oss en aktuell och fungerande e‑postadress. När en medlem anmäler en e-postadress lägger vi in uppgiften på vår hemsida. Ett nyhetsbrev skickas ut när föreningen snabbt vill informera sina medlemmar om en intressant nyhet på hemsidan som inte kan vänta till utgivningen av nästa nummer av Beatles Nytt.

Om du inte längre vill ha detta nyhetsbrev så avregistrerar du dig enkelt genom att klicka här!

Hur man blir medlem i The Beatles Information Center framgår av informationen på vår hemsida www.beatlesnytt.se under rubriken Bli Medlem, som nås via denna länk:
https://beatlesnytt.se/bli-medlem/


Vi önskar er alla en skön vinter och vår! Ta hand om er!
The Beatles Information Center

Beatlesnytt.se