Vi har i samarbete med den norska Beatlesföreningen Norwegian Wood kommit överens om att spränga gränserna mellan Norge och Sverige för alla deras och våra Beatlesfans.

Omslaget till vårnumret 2021 av ’Norwegian Wood’.

Hur gör vi det? Jo, den norska Beatlesföreningen, som grundades 1980, erbjuder sina medlemmar ett digitalt medlemskap i The Beatles Information Center under 2022 för endast 100 kronor i hopp om att vi kan få några fler norska medlemmar.

Samtidigt erbjuder vi nu alla våra svenska medlemmar i The Beatles Information Center ett digitalt medlemskap i den norska Beatlesföreningen för samma låga medlemslemsavgift – 100 kronor – för 2022 i hopp om att den norska Beatlesföreningen också ska få fler medlemmar.

Vi påpekar att detta erbjudande enbart gäller för året 2022 och medlemskapet tecknas senast den 31 januari 2022.

Hur gör man då om man vill ta del av ett digitalt medlemskap i Norwegian Wood för 100 kronor under 2022?

Det är mycket enkelt. Sätt in 100 kronor på vårt Plusgiro 1 21 03-8 (The Beatles Information Center) eller swisha 100 kronor till 123 154 20 00 (The Beatles Information Center).

Vid inbetalningen behöver vi bara ditt namn och din e-postadress, eftersom utbytet mellan våra föreningar sker via digitala pdf-filer som skickas till den aktuella e-postadressen.

Omslaget till sommarnumret 2021 av ’Norwegian Wood’.

När vi har fått in uppgifterna och den blygsamma medlemsavgiften skickar vi uppgifterna till Norwegian Wood som sköter om resten under 2022.

Vi måste ju passa på att erkänna att våra medlemmar som vill bli digitala medlemmar i den norska Beatlesföreningen får något som smäller lite högre än vad vi kan erbjuda våra norska Beatlesvänner.

Norwegian Wood kommer ut med hela fyra nummer av sin tidning per år och dessa nummer är helt sanslöst bra och fantastiskt färglagda. Antalet sidor per nummer brukar dessutom var 100! Det som inte syns i pdf-filerna är att tidningen är i det format våra första nummer av Beatles Nytt var, d.v.s. A4-format. Så bilderna blir normalt lite större.

Omslaget till höstnumret 2021 av ’Norwegian Wood’ samt en liten inblick i själva tidningen.

Det våra norska Beatlesintressenter får till livs utöver Beatles Nytt är tillgång till våra medlemssidor på vår hemsida, som vi vill tro innehåller lite mer information än den norska motsvarigheten.

Tag tillfället i akt att nappa på detta unika engångserbjudande. Ni som gör så kommer definitivt inte att ångra er.

Och det norska språket är inte speciellt svårt att förstå. Dessutom är det buslätt att förstå alla fina bilderna som är med i varje nummer!

Omslaget till julnumret 2021 av ’Norwegian Wood’.

Glöm nu inte att skicka in 100 kronor före den 31 januari 2022 så får du ett fantastiskt Beatlesår med extra allt!