Som en hyllning till The Beatles takkonsert för i morgon exakt 53 år sedan, har artisten Norah Jones låtit spela in två av låtarna som The Beatles framförde på taket till Apples huvudkontor på Savile Row nr 3 i London. Låtarna är I’ve Got A Feeling och Let It Be.

Norah Jones och hennes band framförde de båda låtarna på taket till Empire State Building i New York, USA häromdagen.

Vi börjar med I’ve Got A Feeling.

Och fortsätter med Let It Be nedan.

Norah Jones, född Geethali Norah Jones Shankar den 30 mars 1979 i Brooklyn i New York, är en amerikansk sångerska, pianist och låtskrivare. Jones musik blandar pop och jazz, men även andra genrer som blues, folk och country. Hon har vunnit nio Grammy Awards och sålt mer än 50 miljoner skivor världen över. Hon är en av döttrarna till Ravi Shankar och Sue Jones. Förutom att Norah är en gudabenådad sångerska, behärskar hon även ett flertal instrument, såsom piano/keyboard, gitarr, elbas och saxofon. Hon kan säkert också spela på instrumentet sitar.

________________________________________

Och så här låter det när The Beatles själva framför sin låt I’ve Got A Feeling från sitt Appletak i London 1969:

https://youtu.be/s9QZ_ssJ1i0