Idag har ni åter chansen att titta på filmen Yesterday, som hade biopremiär den 28 juni 2019. Enligt statistiken var det 80 % av biobesökarna som gillade filmen. En filosofiskt intressant och spännande film där temat är att ingen känner till gruppen The Beatles utom huvudpersonen Jack Malik som spelas av Himesh Patel. Filmen är regisserad av Danny Boyle och innehåller många covers på Beatleslåtar.
Ed Sheran är med i filmen och spelar sig själv.

Filmen visas i idag den 6 augusti 2022 i Kanal 5 mellan kl. 18.00 och kl. 20.00.

Historien i korthet:
I en liten engelsk kuststad kämpar en låtskrivare med sina drömmar om berömmelse som snabbt, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat…och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem.

Mycket nöje!

En kort scen kring låten Yesterday i filmen.