Edmund Thielow har haft många utställningar med The Beatles eller någon av solobeatlarna som tema i sin hemstad Glauchau i Tyskland. Nu när hans fantastiska Beatlesarkiv, som går under namnet Beat Archiv in Glauchau firar 30-årsjubileum (1992-2022), bjuder han in till en utställning där han vill dela med sig av det han har samlat under 30 år som Beatlesfan för Beatlesfans.

Utställningen, som är gratis, äger rum vid torget mitt i staden Glauchau på adressen Markt 20. Utställningen öppnar torsdagen den 1 september och avslutas onsdagen den 30 november 2022. Under denna tremånadersperiod är utställningen öppen från måndag till fredag mellan kl. 09.00 och kl. 18.00.

Den 3 september är det vernissage på utställningen med diverse gäster. En av gästerna är Lothar Becker från Beatles-tributebandet Die Strawberries.

Här ser vi medlemmarna i Beatles-tributebandet ’Die Strawberries’ Lothar Becker står som nummer två från vänster med sin Rickenbacker-gitarr.

Alla är hjärtligt välkomna!

Edmund Thielow i egen hör person. Foto: Christine Thielow.