För att ytterligare fira The Beatles 60-årsjubileum, har BBC 2 plockat fram ett program från den 14 november 2013, som handlar om The Beatles framträdanden hos BBC.

Här får vi möjlighet att lyssna till delar från program som Pop Go The Beatles (juli-september 1963), Public Ear (november 1963), From Us To You (mars 1964), The Alan Freeman Show (juli 1964) och Saturday Club (november 1964).

Det var på de här sättet och genom dessa program som den brittiska publiken för första gången fick höra The Beatles och vi får höra hur publiken reagerade. Förutom de låtar som ingår i programmet som spelades in i BBC Studios, innehåller programmet också intervjuer med de fyra beatlarna och en insyn bakom scenen när de försöker spela in I Feel Fine i ett Saturday Club-program.

Klicka på länken nedan och njut – så länge nu detta program ligger kvar på nätet:

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/b03h4226

Fortsättning följer . . .