Lördagen den 19 november 2022 var det äntligen dags för något smarrigt! Första årsmötet på tre år efter allt strul med Covid-19-pandemin. Vi vet att den inte är över, men vi verkar kunna träffas lite mer nu ändå, främst tack vare att folk vaccinerar sig.

Med en tydlig smak av god musik i världsklass!

Hur som helst firade vi utgivningen av den remasterade utgåvan av The Beatles album från 1966 – Revolver.

Verksamhetsberättelserna över vad föreningen har gjort under åren 2019-2021 genomgicks tillsammans med redovisningen av föreningens ekonomiska förehavanden.

Årsmötet valde sittande ledamöter i form av ordföranden Artillio Bergholtz (på ett år), sekreterare Birgitta Wallin (2 år) ledamöterna Torbjörn Jackson (vice ordförande) och Anders Bergquist (1 år vardera). Kassören Margareta Hammar valdes vid förra årsmötet för en period om två år.

Årsmöte valde också en ny revisor, efter det att vår trogne Magnus Tjäder tackat nej till fortsatta revisorsuppdrag för The Beatles Information Centers räkning. Vår nyvalde revisor Armand Gutheim, har varit medlem i föreningen sedan 1989 och arbetar både med musik och ekonomi. Ett perfekt val!

Valberedningen i form av sammankallade Daniel Persson och Bertil Gustavsson fick fortsatt förtroende ännu ett år.

Efter intagandet av för-, huvud- och efterrätter, var det dags för Beatlestips med sedvanliga frågor – denna gång om The Beatles album Revolver.

Under det att Beatlestipsen rättades spelade Jonas Thorell och Per Bergquist ett antal Beatleslåtar, varav de flesta var från The Beatles album Revolver.

Efter den uppskattade livemusiken var det dags för prisutdelning. Vinnare blev den före detta styrelsemedlemmen Magnus Krause som klippte in 9 av 10 möjliga rätt! Två personer hade sju rätt och den som klarade utslagsfrågan bäst var Armand Gutheim. Så andraplatsen blev ett perfekt sätt för den nye revisorn att visa upp sina Beatleskunskaper. På bronsplats kom Anders Konradsson.

Nästa årsmöte hoppas vi på att kunna hålla i april månad 2023.