DAVID MYHR ”LIVING BEATLES JUKEBOX” – julspecial!

Lördagen den 17 december 2022 mellan kl. 18.00 och kl. 00.00 with a lot of help from his friends Porter & Thorells Syndrom.

December 2022

Var?Reimersholme Hotel på Reimersholmsgatan 5, 117 40 Stockholm.

Reimersholmsgatan 5 i Stockholm.
Rödmarkeringen i övre vänstra hörnet på kartan nedan visar var Reimersholme Hotel ligger.

Lördagen den 17 december

– precis en vecka innan julafton – bjuder David Myhr traditionsenligt (men för första gången sedan innan pandemin!) på en helkväll med julstämning och publikens önskelåtar med världens bästa band. Denna gång på Reimersholme Hotel! Och denna gång förstärkt av Beatles-kumpanerna Porter & Thorells Syndrom, dvs Jonas Thorell och Per Bergkvist. Det blir en akustisk three-man-show med en strid ström av Beatleslåtar och förhoppningsvis några spontana gästinhopp. Kom och önska just dina favoriter. Och sjung med!

Ingenting är planerat. Allt kan hända! Originaltrogna versioner blandas med fria tolkningar. Låtar ur Beatleskatalogen blandas upp med låtar från soloåren.
Det börjar soft och slutar (som alltid) med uppsluppen stämning och galna upptåg!

Porter & Thorells Syndrom har det senaste decenniet spelat alla Beatleslåtar live på sina succéhyllningskvällar på Lasse i Parken och på Galejan Skansen.
David Myhr är låtskrivare och artist med ett förflutet i popbandet The Merrymakers. Han är till vardags universitetslektor men också en av landets mest profilerade Beatles-konnässörer som gjort allt från att tävla i TV i ämnet till att skaka hand med Paul McCartney.

INFORMATION
Insläpp kl. 18.00
Konsert mellan kl. 19.00 och kl. 22.00 med pauser.

Blandade sitt- och ståplatser.

FRI ENTRÉ!

Menyn finns här: https://reimersholmehotel.se/21/wp-content/uploads/2022/06/Meny_Reimers.pdf

P.S. Gaufres är belgiska våfflor. D.S.

OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

På bilden ovan avslöjas vem som är den femte beatlen!