International Beatleweek 2023 är organiserat av Liverpools ledande guideoperatör Cavern City Tours. Den årligen återkommande Internationella Beatlesveckan firar som vanligt världens mest kända popgrupp. Och det görs givetvis där allt startade – i Liverpool, England.

Här finns så mycket att se och göra att man kan roa sig och njuta av festivalen oavsett man är ett Beatlesfan eller inte. Men gillar man The Beatles får man naturligtvis ut lite mer av sitt besök under Beatlesfestivalen.

Det är – utan överdrift – verkligen ett internationellt event med band från över 20 länder och fans från över 40 länder.

Det man kan njuta av är bl.a. utställningar, livekonserter, försäljning av Beatles memorabilia, video shower, sightseeingturer och det stora Beatleskonventet som äger rum i Adelphi Hotel. En vecka späckad med Beatlesupplevelser. International Beatleweek firade 30-årsjubileum 2016 efter att ha startat 1986. Och i år är det alltså dags för den 37:e upplagan.

Läs mer på www.internationalbeatleweek.com

Nedan en video som visar en del av godsakerna som man kan ta del av under en internationell Beatlesvecka i Liverpool.

En ännu mer intressant video är videon nedan som ger oss intressant inblickar i vad som händer bakom de olika scenerna i reportaget som är hämtat från 2015 års Beatlesfestival. Här återser vi Donovan, Peter Asher och många, många fler.