Paul McCartney har inte visat sig vara speciellt idrottsintresserad genom åren, även om han sköter om sin kropp med diverse gymnastiska övningar, varför det var lite överraskande att se Paul och hans fru Nancy bland publiken på ett av världens största idrottshändelser med i regel världens bästa artister i halvtidspausen. Dessutom har evenemanget världens dyraste reklaminslag som man kan se i den tv-sända uppgörelsen mellan NFL:s finallag – 73 miljoner kronor för 30 sekunder.

I denna den 62:a finalen spelade Kansas City Chiefs mot Philadelphia Eagles.

Paul McCartney och Nancy Shevell.

Matchen spelades den 12 februari 2023 mellan Kansas City Chiefs och Philadelphia Eagles. För halvtidspausens underhållning stod Rihanna.

Rihanna med dansare.
Rihanna på Super Bowl 2023.
Paul McCartney på läktaren.

Men hur gick det i matchen, då? Jo Kansas City Chiefs vann matchen med 38-35.