I dag den 8 april 2023 är det världspremiär på en video som spelades in måndagen den 29 augusti 2022 på Galejan Skansen i Stockholm. Det rör sig om den första delen av två av den fantastiska hyllningskonserten för Paul McCartney som hade fyllt 80 år ett par månader tidigare, närmare bestämt den 18 juni.

Musikerna som deltar i den första delen av hyllningskonserten, som jag själv missade p.g.a. vistelse i Liverpool vid samma tidpunkt, får nu inte bara jag utan alla som har missat konserten och alla som var där och gärna minns den igen, var David Myhr (gitarr, klaviatur och sång), Peter Kvint (sång, basgitarr, gitarr), Peter Morén (gitarr, basgitarr och sång), Annika Thorell (gitarr och sång) Jonas Thorell (tamburin), Wille Alin (trummor). Gästartist: Frida Öhrn (sång).

Speltid: 1 timme, 5 minuter och 36 sekunder.

För att fira såväl årets enda Påskafton och även Paul McCartney, som fyller 81 om drygt två månader, lägger vi med inte bara en äggstra video denna högtidsdag utan två äggstra videor kopplade till påskens kärna och gåta, d.v.s. ÄGGET!

I nedanstående video sjunger Paul McCartney duett med tv-värden Jimmy Fallon i Yesterday, nej! Det var ju Scrambled Eggs!

Avslutningsvis önskar Styrelsen i The Beatles Information Center
alla våra medlemmar och Beatlesdiggare